Programın Başlamasına Son

Edicioni i 7-të i Istanbul Publishing Fellowship mblodhi qindra botues nga e gjithë bota


Edicioni i shtatë i Istanbul Publishing Fellowship (Programi Ndërkombëtar i Takimeve Profesionale të Botuesve), i cili mbledh çdo vit në Stamboll profesionistë nga e gjithë bota, përfundoi të enjten pas një programi dyditor.

Organizuar nga Shoqata e Profesionistëve të Botimeve të Turqisë me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit dhe Anadolu Agency (AA) si partner global komunikimi, Istanbul Publishing Fellowship mblodhi botuesit kryesorë nga mbarë bota dhe shtëpitë botuese ndërkombëtare në Stamboll.

https://www.aa.com.tr/sq/bota/edicioni-i-7-t%C3%AB-i-istanbul-publishing-fellowship-mblodhi-qindra-botues-nga-e-gjith%C3%AB-bota/2531742